NYHET -hälsa på distans

Just nu är det viktigt att vi alla förhåller oss till rekommendationerna kring Covid-19.

Jag och Livsstilsbyrån kommer att hålla öppet som vanligt och vidtar alla åtgärder som rekommenderas för att undvika smittspridningen.
Samma saker som på alla andra platser gäller även här: är du förkyld bokar du om din tid och är du frisk kommer du som planerat med tvättade händer och omtanke för din omgivning.
Massagetjänster fortsätter som vanligt så länge inga andra rekommendationer kommer.
Däremot, för att underlätta för dig som vill hålla avståndet och som redan har bokat eller vill boka övriga tjänster, kommer jag att erbjuda dessa på distans från och med i morgon fredag 20/3 -2020.
Det vi tillsammans kan jobba med utan att fysiskt ses är samtalsstöd, enskild mindfulnesskurs, livsstilsplan och kostrådgivning.
Gör så här: boka som vanligt i systemet och skriv i meddelandet att du vill "ses på distans". Jag kontaktar dig och vi bestämmer tillsammans hur (telefon, Skype, facetime, messenger...) Enkelt!
Vill du fortfarande ses i det fysiska rummet är du så klart välkommen hit.
Kontakta mig om du har några funderingar.


Rädsla och stress påverkar vårt immunsystem och försvagar det. Goda tankar, massage och medkänsla med oss själva och andra ökar immunförsvaret för att vårt lugn-och rosystem aktiveras. 

Så...är det någon gång vi ska ta hand om oss är det nu. 

Du är välkommen hit vilken väg du än väljer.

Weekend i Söråker

Den 24 & 25/1 kommer jag vara på Hälsa, kropp & själweekend på Söråkers Herrgård. En otroligt fint arrangerad helg i hälsans tecken. 

Unna dig en stund då du kan botanisera bland olika behandlingsformer, föreläsningar, yogapass och mycket annat spännande. 

Jag kommer under fredag och lördag erbjuda klassisk och taktil massagebehandling till ett förmånligt pris. 
Välkommen! 

JUST NU

Livsstilsbyrån hälsar både gamla och nya kunder varmt välkommen att besöka oss för någon av de tjänster vi erbjuder. Vi ser fram emot alla möten som på olika vis kommer att leda till förändring i kropp och sinne. Boka din tid kan du göra från och med 1/1 2020.

TÄVLING

Är du en av de 30 första kunderna som bokar in en tid i januari är du med i en utlottning av 60 minuters massage. Du väljer själv när du bokar om du vill ha klassisk, taktil eller koppningsmassage. Vinnaren kontaktas i början av februari. Lycka till!