TJÄNSTER

Samtalsterapi


Samtalsterapi är en tjänst för dig som känner att det finns saker i livet som besvärar dig, tröttar ut dig och stjäl din energi eller får dig att må mindre bra. Det kan också bara finnas ett behov av att prata kring livet och allt det innehåller. Stort som smått...

Det kan handla om arbetssituationen, relationer, stress i tillvaron, beslut att fatta, förändringar eller andra saker i livet du vill reflektera och samtala kring.

Vi pratar om situation och tillsammans tittar vi på hur du kan gå vidare. Vilka förändringar som får dig att må bättre, ge nya tankar och skapa en vardag där det är lättare att vara ditt bästa jag. Pris: 60 min/920 SEK

Klassisk massage


Klassisk massage innebär att hud, muskler och bindväv bearbetas både ytligt och djupt i form av strykningar, tryckningar och tänjning för att musklerna ska slappna av och cirkulationen stimuleras.

Klassiska massagen kan kombineras med triggerpunktsbehandling, koppning och stretch.

Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta. Den gör dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Pris:

30 min/490 SEK

60 min/820 SEK 

90 min/1160 SEK 

120 min/1 490 SEK

Taktil massage


Taktil massage är en mild massage, med varsamma strykningar som aktiverar beröringsreceptorerna i huden. Den hjälper dig som behöver fysisk och mental avslappning. Massagen minskar oro, ångest och stress. Den ger dig även ett ökat lugn, trygghet och välbefinnande.

Sessionen är anpassad efter varje individ och ges med respekt, omtanke och lyhördhet. Genom taktiprorörelserna frisätts oxytocin som stimulerar smärtlindring och det parasympatiska nervsystemet - motpolen till adrenalinpåslag och stress.

Pris:  

60 min/820 SEK

90 min/1160 SEK


Tyst massage


Ibland snurrar livet på i för hög hastighet och det finns ingen tid för att vara med dig själv. Nu skapar jag möjlighet för det.  

Du väljer på plats om du vill ha klassisk eller taktil massagebehandling men vet redan innan att du vill vara i tystnad och få en stund där inget eller ingen stör dig. Du får via massagen utsöndring av lugn-och ro hormonet Oxytocin, stillhet, tystnad och tid med dig själv.

Pris:

30 min/490 SEK

60 min/820 EK

90 min/1160 SEK


Koppningsmassage

Koppning är en ca 5 000 år gammal kinesisk behandlingsmetod och en form av bindvävsmassage. Med hjälp av sugkoppor skapas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud både förebyggande och behandlande. Koppan glider med hjälp av olja över huden och drar samtidigt upp huden vilket främjar cirkulationen av blod, lymfa och vävnadsvätskor. Den ökade blodcirkulationen bidrar även till att transportera bort slaggprodukter i bindväven.

Koppning ger ett ökat välbefinnande och används vid till exempel muskelspänningar, stelhet ärrbildningar, senfästesinflammationer och dålig blodcirkulation. 

Pris:

30 min/490 SEK

60 min/820 SEK

90 min/1160 SEK


Samtalsterapi och massage

En fin blandning av samtalsterapi och massage där vi först samtalar om livet och vad som känns just nu. 

Efter vårt samtal väljer du om du vill ha klassisk eller taktil massage och du får under massagen "vara i fred med dig själv" en stund för att låta tankar, känslor och samtalet landa i kroppen.  

Pris: 

30 + 30 min/ 940 SEK 

45 + 45 min /1 310 SEK

60 + 60 min/1 690 SEK