Som ny på jobbet.

Maj
2016
02

postad av i Livsstil

Inga kommentarer

Mitt senaste inlägg här på bloggen var i juli 2014. Det är alltså nästa två år sedan. Anledningen till detta är inte bara en och kan lätt sammanfattas i att det helt enkelt inte funnits inspiration och lust att varken komma på något att skriva, eller att för den delen skriva alls.

Förra veckan fick jag frågan av en klok person som tidigare återkommande gick in på bloggen och läste vad som ”pågick i huvet på mig”. ”Hur kommer det sig att du inte skriver?” ”Det var så roligt att läsa om alla dina mål och hur du tänker”. På den frågan svarade jag ungefär som ovan. Brist på inspiration.

”Vad har du för mål just nu?” Den frågan var inte lika lätt att svara på. Jag hade faktiskt inga svar alls. Det fick mig så klart att fundera vidare. Det väckte faktiskt en gnutta inspiration i mig och det vill jag tacka för. Vem vill vara mållös? Inte jag i alla fall.

De senaste två åren har, efter en omvälvande förändring, handlat om att hitta balans och skapa en ny vardag. Att hitta en ny version av mig själv som fungerar i verkligheten och inte endast i visionen. Det har inte varit helt lätt men sakta börjar gestalten i skalet återfå balansen och vinglar inte lika mycket längre.

 

skilful driver

Att skriva första inlägget på nästan två år känns lite som att vara ny på jobbet. Lite läskigt, lite ovant och faktiskt lite nervöst. Jag hoppas att det här inlägget är början på en fortsättning. En fortsättning bestående av en hel drös inlägg och skrivande i flera former.

Mina nya mål i livet har jag börjat fila på och de kommer bli minst lika utvecklande som de tidigare.

Ett STORT tack till den kloka person som snurrat igång min hjärna!

 

Lämna en kommentar